fredag 8. januar 2016

Ukes-mail 1-åringene

Uken som har gått: 1-åringene




UKE 1                                                                                Fredag 8. januar 2016



Kjære alle foreldre i 1-årsgruppen.

Godt nytt år alle sammen! Håper dere alle har hatt en deilig jul. Det har vi….og så gøy å få tilbake så mange opplagte, blide og fornøyde barn.

Sally har kommet tilbake etter mammapermisjon og det er vi veldig glade for. Hun jobber full tid og barna er blitt glad i henne allerede. Vi har også fått en ny jente i gruppen. Hun heter Lucy og er lillesøster til Minna som går på 3-års avdelingen. Da har vi blitt hele 4 jenter og 5 gutter.

For tiden får vi besøk av noen 2-åringer på morgenen, noe som er veldig spennende for våre små og veldig koselig for 2-åringene. Det er jo ikke lenge siden de gikk her inne i Havestuen.

Denne uken har vi ikke vært full gruppe da noen har vært på ekstra lang ferie. Pga kulden har vi måttet holde oss mer inne.
Den dagen det var – 15 (om morgenen) gikk ingen ut. Da gjorde vi Katina ting inne i stedet, dvs fysisk aktivitet; sklie, balansering og et rør å krabbe gjennom (Ikea).

Eva og Liv har hatt mange sangstunder med barna og så har vi selvfølgelig lekt masse. I neste uke begynner vi også med de kreative fagene.



God helg!


Med vennlig hilsen oss i Havestuen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar