fredag 29. januar 2016

Uke 4 i 2.etg

Barnas medvirkning har satt tema denne uken. Vi begynte uken med å snakke om pingviner og deres familielojalitet og omsorg for eggene og barna. Dette ga assosiasjoner til barnas egne liv med hvor viktig det er med kjærlighet, et smil, en klem og å være hyggelig mot alle rundt seg. Vi begynte å snakke om andre dyr som er lojale til familie og venner.  Elefanter kom opp som et spennende emne. Davina har vakre bøker fra Animal Planet og skal nå til byen alt i morgen for å kjøpe flere fengende bøker. Alt dette kan vi bruke som små dramastykker og på ett tidspunkt i går hadde vi 17 barn som marsjerte rundt som i en elefantflokk!

Line har kunstdag på torsdager og i går lærte de å tegne Disney’s figurer ved bruk av sirkler og ovaler! Snakk om spennende oppdagelse!

De siste fredagene har vi bakt våre egne rundstykker til snacks Kl.14.30. Huset lukter så deilig! Vi baker sammen og koser oss mens vi holder på. Det er en koselig slutt på uken før vi skal ha to deilige dager hjemme. Vi kommer til å fortsette med baking.


Vi ønsker dere alle en god helg!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar