lørdag 30. januar 2016

Uke 4 hos 2-åringene

Etter tre iskalde uker og mye innetid, var det endelig mulig for oss å være ute på formiddagen igjen. Noe både små og store satte pris på. På begynnelsen av uken hadde vi det gøy, med aking og basing i snøen, men mot slutten ble det vått og veldig glatt ute. Da var skråningen mot det nye gjerdet et veldig populært område. Der er det flere utfordringer for de små, hvor motorikk, problemløsing og sosial kompetanse er i fokus.
Det er mye lek og moro inne også, og de leker og samarbeider bedre og bedre. På fredag kom Alexander (som jobber oppe med 3-åringene) og tok med seg noen av barna opp på byggerommet. Det var en veldig positiv opplevelse for dem, og er noe vi vil gjøre mere når de største barna er på langrenn på fredagene.
På tirsdag hadde vi musikksamling igjen, med rytmeinstrumenter. Barna fikk hilse på en frosk av tre, som jeg kjøpte i Italia i sommer. Den kan man nemig spille på, og alle fikk prøve seg. Vi hadde det gøy! Onsdag var Davina og Teddy på besøk i samlingsstunden, og på fredag var det som vanlig tid for dans og bevegelse med Pernille, med jublende glade barn. Og med det er faktisk januar over for denne gang, og vi går inn i februar neste uke.

God helg videre til alle dere - fra Pernille, Sandra og Linda
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar