torsdag 14. april 2016

Uke 15: turer for de store barna.

Denne uken har vært innholdsrik for barna i 2. etg, 3 - 5 åringene. 

For 3-åringene har vi fortsatt med tilvenning til tur. Turene går til Hemingbanen. Vi øver oss på å gå på rekke og litt trafikkregler underveis til Hemingbanen. Viktig og lære inn trafikkregler for store og små.
På Hemingbanen så for 3-åringene utfordre seg på motorisk lek; barna klatrer i lekeapparater, hopper på trampoline og balanse.
Barna spiller også fotball mens vi er på Hemingbanen.

På planen for 4-åringene denne uken var og dra på Vigeland museet i Frognerparken.
Vi tok t-bane ned til Majorstuen (alltid stas og ta kollektiv!) og gikk igjennom Frognerparken til museet. Da vi kom fram til museet så ble vi møtt av en ansatt som jobbet på museet. Hun skulle gi oss en omvisning inne på museet.
Hun fortalte litt om de forskjellige skulpturene og hvordan Gustav Vigeland arbeidet med disse. Barna var veldig interesserte og spurte mange gode spørsmål.
Etter omvisningen så fikk barna lov til å lage sin egen skulptur av leire. Det var mange ulike skulpturer barna lagde. Alle var kjempe fornøyde med dagens tur.

5-åringene har startet med å gå på skolebesøk til de skolene barna skal begynne på til høsten.
Denne uken var det Slemdal skole (FO bygget) vi skulle besøke. I med at Slemdal skole skal pusse opp til høsten så har de leiet FO bygget på Hovseter.
Moren til en av 5-åringene jobber i FO bygget og hun var veldig snill og gav oss en omvisning.
Hun viste oss hvor rektor og administrasjonen sitter og jobber. Etter dette så tok hun med oss ned til der barna skal ha undervisningsrom. Vi var så heldig at det ene rommet var ledig og der fikk barna lov til å sitte på stolene bak undervisningsbordene og late som at de var blitt skoleelever. Dette var stor stas for barna.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar