fredag 15. april 2016

2-åringene - uke 15.

Denne uken kom vi endelig igang med tur igjen! På tirsdag gikk Pernille og tre barn på tur til Hemingbanen, sammen med 3-årsgruppen som har fast tur dag på tirsdager. Dette skal vi fortsette med utover våren. Vi håper på å få til tur hver torsdag også, med de barna som ikke var med på tirsdagen + to voksne. Så det vil si at alle får vært på tur 1 gang i uken. Vi kommer til å være mest på og rundt Hemingbanen. Der er det morsomme utfordringer for motorikken og muligheter for undring i naturen.
Lille Larven Aldrimett er fortsatt tema nede hos oss, og den er like populær.  Barna har laget en hver av hånd- og fingeravtrykk, som pynter opp på kjøkkenet. De ble ordentlig fine, og barna er stolte av det de har laget.
På tirsdag hadde vi musikk-samling igjen, og alle barna fikk hver sin rytme-pinne. Den brukte vi til å slå/banke/tromme i samme takt. Vi slo takten i gulvet og vi slo takten (forsiktig) på forskjellige kroppsdeler, samtidig som vi sa en regle. Det er gøy å spille sammen, så det skal vi gjøre mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar