mandag 25. april 2016

Tur uke 16

I uke 16 har aldersgruppene 3 - 5 år vært på tur.
Vi har fortsatt med tilvenning av tur for de minste, 3- åringene, og turen gikk til Hemingbanen.

3-åringene: På Hemingbanen er det stor valgfrihet for barna i hva de vil gjøre. Det er mange forskjellige typer aktiviteter. Det er satt opp klatrestativer, små trampoliner som er festet i bakken, balansestokker og slakk line (det er balansestrikk, men vanskeligere enn stokkene). Alle disse aktivitetene er fine for barna med tanke på å utvikle god motorikk.  Det er også mulighet for å spille fotball. Alle barna elsker og være på Hemingbanen.

4-åringene: Årets første tur til Bygdøy og Huk. Det var tydelig at det var flere barnehager som hadde tenkt samme tanke som oss. Bussen var stapp full av barn på vei til Huk.

Det var litt forskjellige ønsker om barna ville finne på på stranden. De drev med skjellsamling, utforsket svalbergene og stranden.
Det var veldig deilig å komme ut til sjøen og stranden igjen for små og store.

5-åringene: Vi tok turen ut i skogen. Vi gikk fra barnehagen og opp til Midtstuen, i bunnen av Midtstubakken. Her lekte barna og utforsket dyr og kryp de så på bakken. Spesielt maur var spennende!
Vi spiste lunch her.
Etter lunch gikk vi opp til Holmenkollen og lekte litt ved lekeapparatene som er satt opp ved VM-huset. Her får barna utfordret motorikken sin.

Vi avsluttet tur dagen med å gå fra Holmenkollen og tilbake til barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar