fredag 29. april 2016

Det har vært mange aktiviteter i 2.etasje i løpet avde siste 2 ukene. Barna har blandt annet vært opptatte av å lære om fuglene vi ser i haven. Vi har hørt på de forskjellige fuglenes lyder og melodi og snakket om hva de heter. Noen av dem har litt morsomme navn, og det at fuglene har forskjellige personligheter var det ingen som visste. De vanligste vårblomstene har også vært produsert. Hestehov, blåveis og hvitveis har blitt formet under Vanessas kyndige veiledning. Inspirert av disse har leire funnet sin vei inn i hverdagen for fullt.
5-åringene har brukt turdagene sine på å besøke de forskjellige skolene som de forskjellige barna i gruppen skal begynne på. De har vært på Svendstuen, Slemdal (på FO-bygget) med omvisning av mamman til Rinja. De fikk sitte i et ekte klasserom! I går var det Ila skole som stod for tur. Der skal William begynne.
På byggerommet jobber Arne og 5-åringene med et hemmelig prosjekt som skal vises frem den 13.mai. Øvingen til 13.maifeiring tar mye tid, men barna kan historien bak 17.mai og sangene sitter så godt som :) 


Vi gleder oss til arrangementet som gjennomføres som et samarbeid mellom foreldrene og oss!
Sommeravslutningen nærmer seg også med stormskritt. Det er mange planer som skal settes ut i live! Det er kostymer og kulisser, musikk og tekst og alt dette er topphemmelig!
Ellers jobber vi fortsatt med sosial kompetanse. Vi venter på tur, snakker med hyggelige stemmer og inkluderer hverandre i lek. Alle er enige om at det er det aller hyggeligste når alle er positive og inkluderende med hverandre, og også enige om at det er fint å bli minnet på det en gang i balndt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar