fredag 4. mars 2016

 Ukene som har gått: 1-åringene




UKE 9                                                                                                                             Fredag 04. mars 2016



Kjære alle foreldre i 1-årsgruppen.

Vi er godt i gang etter vinterferien, samtidig som påsken nærmer seg …. Vi har begynt med påskepynt og maler med gult. Barna får prøve seg på og lime fjær på papir med limstift. Det er ikke lett, og veldig irriterende når fjæren sitter fast på fingeren. Blir noen herlige episoder av slikt.

Ute er det fantastisk for tiden og hele gjengen er ute på formiddagen og ekstra stas er det når Davinas har kjøpt inn nye uteleker. Snøen er jo i tillegg kram! Da  lager vi snøballer og snømenn. Og vips så var gulrotnesen tatt en bit av. Nam!












 Vi fikk noen nye kurver til hyllen vår. De ble svært populære.



Vi merker på barna at de er blitt litt mer selvbevisste . Det er mer følelser og plutselig kommer et barn til å tenke på sin pappa eller mamma og en tåre kan trille. Det er ikke så vanskelig å avlede  heldigvis. Veldig rørende gjeng om dagen. Vi koser oss.
Noen har også begynt og kle på seg selv.


"Borte, borte, borte..." hørte vi fra kroken.





















Liv og Vanessa synger mye med barna. Vi har fokus på sangleker og har begynt med Hode , skulder, kne og tå, Hjulene på bussen og Bjørnen sover samt Lille Petter Edderkopp og min Hatt den har tre kanter.

Til opplysning; Liv jobber mandag t.o.m. onsdag og Ninni jobber nå på både torsdag og fredag og Vanessa jobber full uke sammen med Line og Sally.



"Pappa!"



 God helg!


Med vennlig hilsen oss i Havestuen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar