fredag 18. mars 2016

 Uken som har gått: 1-åringene




UKE 11                                                                                Fredag 18. mars 2016



Kjære alle foreldre i 1-årsgruppen.


Den siste uken før påske har selvfølgelig handlet mye om påsken. Vi har gjort ferdig et påske-egg og en påskekylling. Og det er ikke bare, bare og få gjort. Lim på fingre og fjær er som sagt, for noen, en svært irriterende kombinasjon.

På tirsdag hadde vi besøk av Teddy. Det er så spennende –  Davina bergtar barna og de elsker det. De fleste kan nå si Thank you.  De synger Ba Ba Black Sheep og Incy Wincy Spider . Bildet kommer – glemte rett og slett og knipse.

Sally har hatt samlingsstund 2 ganger og det er fortsatt Bukkene Bruse som gjelder. Ikke kravstor gjeng, gitt. Det beste i verden er jo, å gjøre det samme om og om igjen. Etter eventyret synger vi Bukkene Bruse-sangen. Om noen ønsker det er det mulig og spille den på You Tube (i følge med en litt spesiell animasjon).








I dag feiret vi Tuva 2 år (i morgen). Det opplevde Tuva som den største selvfølge i verden, å bære krone og være dagens midtpunkt. Vi sang bursdagssanger på norsk og engelsk. Fantastisk!!

Ellers har vi vært mye ute alle sammen, både før og etter soving. Det kan være litt vel aktivt på trammen på ettermiddagen når alle de store er også ute. Det er grunnen til at noen er inne. Som dere vet er det en del som må gjøres ift en vannlekkasje som dessverre på virker våre utearealer. Når dette er utbedret kan vi igjen ta i bruk hele hagen og det vil bli bedre for våre små og være ute litt mer.


Vann, vann, vann....

Kan det bli bedre?



Borte, borte...
Ball!



Vi har altså hatt, atter en deilig uke med mye forming, dans, synging og utelek.











Det kan bli nok utelek også...

Og Lines hund fikk 9 valper denne uken.Alle barna har sett video og bilder av nurkene. Det er veldig stas!!!

Her er de1 dag gamle.



PS: Se melding på Vigilo ang utetøy og husk at tirsdag 29. mars er Barnehaven stengt pga gravearbeid.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en glitrende påskeferie.

Med vennlig hilsen oss i Havestuen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar