fredag 4. mars 2016

Alle var glade for å se hverandre igjen etter en solfylt vinterferie. Vi følger fortsatt årsplanen tett og har begynt å lese eventyrene ”Keiserens nye klær” og ”Tepotten”.
Vi har koblet eventyrene opp mot Asia og valgt India og Kina som de to landene vi hovedsakelig fokuserer på. Dyrene vi har valgt er tiger, indiske elefanter og panda. Arne og Lasse bruker tid sammen med barna på lete seg frem på internett og finner mye fascinere informasjon fra de to landene. Det er ikke bare om dyrene men om bygninger som Taj Mahal, den kinesisk mur, terrakottahæren og det at de to landene eksporterer store mengder te! Marina har dyppet brukte te-poser i vann og laget bakgrunn til vakre bilder av tigere!

Tre-åringene teller uten å blunke opp til fem. De har også arbeidet med ord som rimer, for eks. Hus-mus, bil-pil osv. Vi tar fire par om gangen og leker med ordene og hva de betyr.

Vi er også klar over at påske er like rundt hjørnet og er så vidt i gang med litt påskepynt.

Rutiner rundt ski på tirsdager og fredager fungerer så bra at til og med Davina nå klarer å huske hva som skjer på hvilken dag!









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar