onsdag 9. oktober 2013

Velkommen tilbake etter ferien!

Vi har alle kommet oss etter ferien, og er i full gang i nye omgivelser. Vi har ommøblert i 2. etasje. Det er blitt lesekrok utenfor kontoret, for de som ønsker å ha en stille stund. Den er alt i flittig bruk, så vi tar det som et godt tegn! I stuen er det blitt mer plass til konstruksjonslek. Og så har det blitt butikk..!! Der kan man handle ekte varer og betale med penger. Dessuten må man ofte lage handleliste før man går dit. De praktiske endringene synes å ha en god virkning på voksne og barn, og det er en roligere atmosfære blandt barna. Så langt positive tilbakemeldinger :)

Vi har også laget en snackssamling/ lesestund om morgenen hvor vi roer ned, slapper av og forbereder oss til resten av dagen. Barna blir presentert for de aktivitetene som er tilgjengelige den aktuelle dagen og hvilke voksne som har ansvar for dem.
Tror dette blir bra!

Høsten har satt inn hos Davinas og det kreative bærer preg av årstidsskifte. Blader er brakt i hus sammen med mose, kastanjer og nøtter. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage. Bilder med lim og blader går unna på kjøkkenet og pryder både vegger og vinuer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar