mandag 14. oktober 2013

Skådalen - klatreveggen


Skådalen - klatreveggen.
Onsdagsgruppen

Startet turen med å gå fra Davinas og vi fulgte "hovedveien" forbi Svendstuen, og derfra gikk vi videre til døveskolen. Da vi kom fram til døveskolen gikk vi inn i skogen. I skogen får barna lov til å gå fritt. Barna liker å gå fritt. Da kan de se på alt de synes er spennende. Det ser ut til at det er veldig mye spennende å se på for barna fordi de stopper og ser på alt mulig. 
Da vi kom fram til klatreveggen var barna ganske sultne og vi bestemte oss for at vi skulle spise lunsj med en gang. Før barna fikk lov til å spise synger vi, noe vi gjør i barnehaven også før lunsj.

Etter lunsj bestemte vi oss for at vi skulle prøve å klatre, og alle barna ble veldig glad for dette. Jeg (Arne) klatret litt opp i veggen for å feste tauet og skulle passe på at barna hadde stramt tau og at det ikke skulle skje noe feil. Christian sto på bakken og festet tauet rundt barna. Han hjalp også til med tauet. 
Vi voksne ble kjempeimponert over barnas klatreegenskaper!


Etter at vi var ferdig med å klatre lagte vi kakao til alle barna. Og barna ble veldig glad for det. Barn liker jo kakao! :). Etter dette ryddet vi sammen og gikk ned til barnehaven igjen, og da vi kom til barnehaven konkluderte vi voksne med at denne turen var utrolig vellykket og bra!! Vi oppfattet at alle barna var veldig glade og positive!! :) :).   

Vi gleder oss til neste tur; Bygdøy! :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar