fredag 24. januar 2014

På tur til Geitmyra matkultursenter

I dag har vi vært på tur med 5-åringene til Geitmyra Matkultursenter for barn. Vi var så heldige å ha tre supre foreldre som hjalp oss å kjøre frem og tilbake. Tusen takk!
Barna fikk en innføring i matlaging fra grunnen og alt som følger med fra håndvask til maten stod på bordet. En engasjert kokk- Cecilie tok imot og svarte villig vekk alle spørsmål som kom. Jeg kjente at jeg var stolt over den fine gjengen med barn som var både nysgjerrige og kunnskapsrike på matfeltet.
Her er et lite glimt fra hve vi opplevde, og maten vi laget. Middag og dessert :) Suppe av poteter, purreløk, løk, hvitløk og buljong med litt røkt laks og lakserogn oppi. Fint skal det være..! Hjemmelaget knekkebrød ved siden av og epledessert med yoghurt. Mmmm..! De fleste syntes det var godt, men for noen var det en terskel som skulle trås over ved å smake på ny mat.
Alt i alt en super opplevelse for store og små!
Takk for oss!

 

 Det ferdige resultatet: Suppe med laks og eple med yoghyrt til dessert:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar